آخرین اخبار
- 20 فروردین
برگزاری همایش
برگزاری همایش دو روزه توسعه ابزارهای الکترونیک در راستای بهبود فضای کسب و کار ویژه روسای ثبت شرکتهای استانها
- 21 فروردین
ثبت سامانه ای
راه اندازی سامانه ثبت شرکتها در سایت اداره ثبت شرکتها
برند،علامت معرفی کننده ای می باشد که می تواند بر روی محصول قرار بگیرد و همراه با عرضه ی خدمات یا بازاریابی محصول مطرح شود، از برند می توان به منظور آگاه سازی مردم در رابطه با منشا صنعتی یا تجاری کالا یا خدمات استفاده نمود. در حقیقت این چنین علائم، به صورت غیر مستقیم ، برای کیفیت تضمین کننده هستند ، زیرا مصرف کننده توقع دارد که از کالا و خدمات همراه با علامت تجاری کیفیت و استاندارد را دریافت کند. شایان ذکر است که ، این علائم یکی از عوامل با ارزش دارایی و سرمایه غیرمادی می باشد که به شرکت ها تعلق دارد.
ثبت برند ،به صورت اختیاری می باشد.در مواردی مانند صلاح دید اجتماعی و سلامت مردم سبب می شود تا علائم به ثبت برسند. در این رابطه ، ماده 1 قانون ثبت علائم و اختراعات مقرر می دارد :
ثبت علامت تجاری شرکت اختیاری است مگر در مواردی که دولت آن را الزامی قرار دهد.
با توجه به ماده 5 تصویب نامه مورخ سوم اردیبهشت 1328 ، دولت ثبت برند لوازم آرایشی و زیبایی که به منظور استفاده مستقیم بر روی بدن انسان استفاده می شود مانند صابون ، خمیر ، پودر ، محلول عطریات ، ادکلن و پماد را اجباری و الزامی دانسته است. به نحوی که ، کلیه ی اجناس دارویی و طبی و مواد غذایی ذکر شده در این آیین نامه، اعم از آن که در داخل ایران ساخته شده است و یا در خارج از کشور ساخته شده است و و وارد کشور شده است و در بازار به وسیله ی اسم مشخصی که بر روی برچسب آن زده می شود به مرحله ی فروش می رسد بایستی دارای علامت صنعتی یا تجارتی ثبت شده باشد و برروی برچسب نکات زیر درج شود:
الف- نام تجارتی و نشانی سازنده ی جنس با درج کشورتولید کننده قید شده باشد.
ب- شماره ثبت علامت در ایران قید شده باشد.
با توجه به ماده ی 2 این آیین نامه، علامت و مشخصات بالا باید قبل از آن که وارد عرصه ی فروش شوند گذاشتن جنس بر روی اجناسی که از خارج از کشور وارد شده است درج شود.برچسب تعیین شده در ماده ی 1 باید به صورتی چسبانده شود که نتوان آن را از روی پارچه یا ظرفی که در آن جنس در معرض فروش گذاشته می شود به اسانی برداشت و تنظیم آن باید به صورتی باشد که نام کشور منشا و نام و نشانی سازنده علامت و شماره ثبت و از زمانی که وزارت بهداری اعلام نماید شماره و تاریخ مجوز فروش در ایران قابل خواندن باشد.
قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) مصوب مرداد ماده 1362 برای متخلفین مجازاتی به شرح زیر تعیین نموده است:
ماده 124- اشخاص ذیل به حبس تا شش ماه محکوم خواهند شد:
1-اشخاصی که علامت تجاری ضروری را در روی محصولی که به صورت الزامی بایستی دارای آن علامت باشد و از آن استفاده نکنند.
2-اشخاصی که محصولی را به معرض فروش گذاشته اند یا آن محصول را می فروشند و برای آن محصول علامت الزامی و ضروری است ولی در بردارنده آن علامت نمی باشند.
مرجع ثبت علائم تجاری و اختراعات ،اداره کل مالکیت صنعتی "می باشد. تمامی علامت های ذکر شده و اختراعات تنها در همین اداره انجام می شود. مدارک لازم به منظور ثبت به شرح ذیل است :
سرعت و دقت بالا
وکیل ثبت برند
پایینترین کارمزد و هزینه
همه جا در دسترس و پاسخگو
آخرین اخبار
برگزاری همایش
برگزاری همایش دو روزه توسعه ابزارهای الکترونیک در راستای بهبود فضای کسب و کار ویژه روسای ثبت شرکتهای استانها
ثبت سامانه ای
راه اندازی سامانه ثبت شرکتها در سایت اداره ثبت شرکتها
آخرین نظرات کاربران
ابوالفضل نوروزی
باسلام. سپاس از مشاوره ی وکلای ثبت شرکتها
سعید احمدی راد
میتوان گفت بهترینوکلای شهر کرج در مجموعه ی شما قرار دارند.